Loading...

Menu

Switch Language

parallax layer

Weboldal készítés

Megtetted az első lépést, hogy egy modern, ügyfélközpontú weboldal tulajdonosa legyél. A mai világban elengedhetetlen, hogy egy cégnek mobilra optimalizált, könnyen kezelhető weboldala legyen. Egy weblap nem csak bemutatkozásra jó, hanem értékesítési célokat is szolgál. Az ügyfeleid az interneten keresnek rá a szolgáltatásodra, ugye te is ott szeretnél lenni az első találatok között? A mi célunk az, hogy olyan weboldalt készítsünk neked, ami a lehető legtöbb pénzt termeli vállalatod számára.

Csak töltsd ki és küldd el az oldal alján található kapcsolati űrlapot az ingyenes árajánlatért. Munkatársunk 24 órán belül biztosan felveszi veled a kapcsolatot!

weboldal készítés

Simon Zoltán

Ügyvezető

Miért válassz minket?

  • Több mint 100 honlapot készítettünk már.
  • A te igényeidet és a piaci viszonyokat is figyelembe vesszük a tervezésnél.
  • Kerüljük a sablonos megoldásokat.
  • Minden általunk készített weboldal 100%-osan mobil barát.
  • Nem csak a webfejlesztésben és a webdesign megtervezésében számíthatsz ránk, hanem bármilyen grafikai munkában, illetve online marketing kampányaidban is tudunk segíteni.
  • Ha nekünk nem hiszel, nézd meg mit mondanak rólunk jelenlegi ügyfeleink!

parallax layer

Rólunk Mondták

Ezen az űrlapon keresztül tudsz tőlünk ajánlatot kérni. Az ajánlatkérés nem jár semmiféle kötelezettséggel, miután kitöltöd munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot.Miért fontos egy megfelelően kialakított weboldal? És hogyan működik a weboldal készítés ?

Gondolj úgy weboldaladra, mint egy névjegykártyára, amit átnyújtasz a leendő ügyfeleidnek. A weboldal fejlesztés során a megfelelően elkészített arculat, már az első találkozáskor is megragadja az érdeklődők figyelmét.

A weboldal legfontosabb célja, hogy eladja a szolgáltatásodat/termékeidet. Egy jól strukturált honlapnak köszönhetően, az érdeklődőkből könnyen vásárló lehet. Egy jó honlap irányítja a vásárlót, aki miután megismerte a terméked/szolgáltatásod előnyeit, könnyen megrendelheti azt, vagy könnyen felveheti veled a kapcsolatot. Fontos, hogy a weblap szövegezése, grafikája és felépítése tükrözze a termék/szolgáltatás minőségét, egyediségét.  Ezenfelül elengedhetetlen, hogy a weboldal készítés során  optimalizálva legyen mobil eszközökre. Egy jól megtervezett arculat és egy megfelelően kivitelezett profi weblap akár meg is duplázhatja a bevételeidet!

A weboldal készítés folyamata:

  1. Weboldal kreatív megtervezése, arculattervezés: „Jó bornak is kell a cégér” – tartja a mondás. A mai világban a kirakat szerepét átvette a weboldal. Így ha az ügyfeled tájékozódni szeretne a termékedről/szolgáltatásodról, biztosan a neten fog rákeresni. Tudtad, hogy az emberek 85%-a az első benyomás alapján dönt? Tekints úgy weblapodra, mint egy névjegykártyára, ami mindent elárul rólad az ügyfeleidnek. Ugye te sem akarod, hogy egy ingyenes sablon alapján készült oldalról ítéljék meg a vállalkozásod?
  1. Weboldal készítés: Miután elkészültek az alap arculati elemek, ezt szakértően átültetjük webes környezetbe. Itt is fontos, hogy a weboldal az alapoktól kezdve szakértők segítségével legyen felépítve, mivel a weblap szakszerű programozása elengedhetetlen, ha igazán profi és megbízható oldalt szeretnél.
  1. Keresőoptimalizálás: Minek a jó weblap, ha senki sem látja? Te meddig görgesz le a google keresés találatai között? Az emberek 90%-a csak az első öt találat közül választ! Ugye te is ott szeretnél lenni? Szerencsére erre is van megoldás. Minden weboldalunkat úgy építjük fel az alapoktól, hogy azt a keresőrobotok minél könnyebben megtalálják, de addig is érdemes igénybe vedd online marketing szolgáltatásainkat.