Menu

Switch Language

parallax layer

Online Marketing szolgáltatásaink

Költséghatékony, mérhető és optimalizálható. Ezeket a legfontosabb jellemzői az online marketingnek. Viszont megfelelő stratégia nélkül mit sem ér az egész. Képzett szakembereink segítenek megtervezni és kivitelezni is a te cégedre szabott online marketing stratégiát.

Adwords

A Google hirdetési rendszere az online marketing stratégiák alapja. Elképesztően jó célzási módszerek, precíz mérési lehetőség.

Facebook

A legnépszerűbb közösségi oldalnak Magyarországon több, mint 3 millió felhasználója van. Kreatív hirdetésekkel segítünk neked elérni a célközönséged.

Youtube

Naponta több millió videó megtekintés, és több millió elérhető felhasználó. Számos célzási lehetőség várja, hogy te is kihasználd!

Tanácsadás

Úgy érzed nincs megfelelő marketing stratégiád? Azt se tudod, hogy hol kéne elkezdened? Gyere el hozzánk, segítünk.

Albrecht Marcell

Minősített Google Adwords szakértő

Miért válassz minket?

  • Mert mi a kattintás számok mögé látunk és a megtérülésedre koncentrálunk.
  • Hivatalos Google Partner ügynökség vagyunk.
  • Bármikor elérsz minket, személyesen vagy online is konzultálhatsz velünk.
  • Nem csak az adwords kampányaidat bízhatod ránk, hanem a teljes online megjelenésed. Érdemes megnézned további szolgáltatásainkat is.
  • Mivel ez az iparág rohamosan fejlődik, folyamatosan képezzük a csapatunkat, hogy a lehető legfrisebb szakmai tudást biztosítsuk számodra.
  • Ha nekünk nem hiszel, nézd meg mit mondanak rólunk jelenlegi ügyfeleink!

parallax layer

Rólunk Mondták

Ezen az űrlapon keresztül tudsz tőlünk ajánlatot kérni. Az ajánlatkérés nem jár semmiféle kötelezettséggel, miután kitöltöd munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot.
Hirdetésre szánt havi költségkeret